İşletmenizin bilgi teknolojileri departmanı

Bilgi sistemleri çözüm danışmanlığı ve destek hizmetlerimiz ile müşterilerimizin kendi işlerine odaklanmasını, teknolojiden en verimli şekilde yararlanmalarını sağlıyoruz.

Neler yapıyoruz?

Kurumsal baskı hizmetleri

İşletmenizin doküman üretim sistemlerinin merkezinde yer alan yazıcı ve fotokopi makineleri için teknik servis, satış ve projelendirme, kurumsal kiralama çözümleri gibi hizmetler sağlıyoruz. Maliyetleri kontrol altında tutmak ve zaman kaybetmemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Uyumsoft işbirliği ile kurumsal iş yazılım çözümleri

Uyumsoft ile olan iş birliğimiz ile ERP, muhasebe, e-dönüşüm süreçlerinde etkin çözümler geliştiriyoruz.
Ön muhasebe uygulamalarından ERP projelerine kadar geniş ölçekte yazılım çözümleri için bizden Uyumsoft güvencesi ile destek alabilirsiniz.

servis hizmetlerimiz

İşinizi bir üst seviyeye taşımak için yüksek etkili hizmetler.

01

Sunucu ve network sistem servisleri

Sunucu bilgisayarlar ve network sistemleri için destek, teknik servis ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Kesintisiz, yüksek verimlilikle çalışan bilgi sistemleri altyapısı ile çalışmanız için hazırız.

02

Bilgisayar teknik servis hizmetleri

Masaüstü bilgisayar ve dizüstü bilgisayar teknik servis hizmetlerimiz yazılım destek ve donanım elektronik onarım servislerini içermektedir. Kullanıcı tarafında sorunsuz çalışan bilgisayar sistemleri için servis ve bakım hizmetlerimiz için bize ulaşabilirsiniz.

03

Yazıcı ve fotokopi makineleri servis hizmetleri

İşletmenizin doküman üretimi konusunda sorunsuz çalışması gereken yazıcı ve fotokopi makineleri için teknik servis hizmetleri sağlıyoruz. Yedek parça ve sarf malzeme tedarik süreçleri ile sorunsuz çalışan yazıcılar için bize ulaşabilirsiniz.

04

Yazılım servis hizmetleri

Kurumsal iş yazılımları servis ve destek hizmetlerimiz ile bilginin gücünü işinize yansıtın. Muhasebe, erp yazılımları gibi kurumsal iş yazılımlarınızın geliştirilmesi için bize ulaşabilirsiniz.

Yenilikçi yaklaşımımızla teknolojinin gücünü kullanarak iş stratejinizi güçlendirin.

neden bizi tercih etmelisiniz?

Size özel çözümlerimizle bilgi sistemleri stratejinizi güçlendirin, bilgiyi işinize faydaya dönüştürün

01

Sektörde 15. Yılımız

Net Çözüm Bilişim Hizmetleri 2009 yılında derin teknik uzmanlık ve tecrübeye sahip uzman bir kadro tarafından hizmet sağlamaya başlamıştır. Güvenilir destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız.

02

60+ Mutlu Müşteri

Geride kalan zamana baktığımızda bizimle çalışmaktan memnun kalmış 60’dan fazla işletme müşterimiz, yüzlerce bireysel müşterimizi görmekteyiz. Siz de memnun müşterilerimiz arasına katılın.

03

Kesintisiz İş Akışı

Hizmet anlayışımız, bilgi işlem sistemlerinizi en yüksek verimlilikle çalışır durumda tutarak, sorunlarınıza hızlı çözümler sunarak, iş süreçlerinizin kesintisiz devam etmesini sağlıyoruz.

İletişime Geçin

Bilgimizi faydanıza sunalım!

Kesintisiz iş akış süreçleri, sorunlara hızlı teknik destek, kontrol altındaki maliyetler, işinizi büyütmeniz için yazılım çözümleri için bizi arayabilirsiniz.

Scroll to Top